> AReTi's B.log: Πρώτα το γούρι για το καλό

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πρώτα το γούρι για το καλό

  
Η πρώτη δημιουργία για το 2013 θα είναι γούρι, έτσι για  το καλό της καινούριας χρονιάς!
Ειναι ένα περιστέρι που κρατά κλαράκια με ημιπολύτιμους λίθους κορνεόλιου πάνω σε βάση στα ίδια χρώματα . Τις επεξηγήσεις τις δίνω γιατί είδα ότι η φωτογραφία δεν είναι καθαρή.

Και για να μην ξεχνάμε και τα κοσμήματα δύο κολιέ μ' ένα κοινό στοιχείο: το υπέροχο κόκκινο γιορτινό χρώμα.

΄

Το πρώτο έχει ένα ενδιαφέρον παντατίφ , ασύμετρους κρίκους και χειροποίητο κούμπωμα από ορείχαλκο. η κόκκινη λεπτομέρεια είναι χρώμα βιτρώ. Συμπληρώνει το κολιέ μια σειρά με πέρλες.

Το δεύτερο είναι ένα λουλούδι με έξι πέταλα (3 με μέταλλο αρζαντό και 3 από ορείχαλκο εναλλάξ) κι' ένα κόκκινο "στήμονα". Τρεις ντίζες απ' τη μια μεριά του λαιμού και τρεις ντίζες απ' την άλλη ενώνονται κάτω απ' το λουλουδι και δημιουργούν μια βροχή από μαραγαριτάρια λευκά.

Πως σας φαίνονται?







4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αρετή,καλή χρονιά σού εύχομαι μέ υγεία καί ευτυχία στό σπιτικό σου!Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σου!Ξεχώρισα τό κολιέ μέ τίς πέρλες!Θά ήθελα νά τά λέμε!!Σέ περιμένω!!Φιλιά!!
    http://decdimisaussi.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο blogοσπιτάκι μου!Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα καλά σου λόγια! Καλή χρονιά με με υγεία, αγάπη και ευτυχια για σένα και τους αγαπημένους σου!Πράγματι ααυτό το κολιέ είναι πολύ ενδιαφέρον και κλασσάτο! Θα είναι μεγάλη μου χαρά και να σε υποδέχομαι στο σπιτάκι μου και να επισκέπτομαι το δικό σου για κουβεντούλα.Σε φιλώ!

      Διαγραφή

  2. Passei para uma visitinha.
    Belos trabalhos!
    Bonito blog.
    Boa segunda-feira!
    Beijinhos do Brasil.
    ¸.•°♡♡⊱彡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ινές στο blog μου!Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! θα χαρώ να μ' επισκέπτεσαι και να τα λέμε!Φιλιά πολλά απ'την Ελλάδα και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.