> AReTi's B.log: Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Αυτό ήταν! Τέλειωσαν και οι γιορτές! Για μας φέτος ήταν ήσυχες και οικογενειακές χωρίς πολλές βόλτες  ή  κόσμο στο σπίτι μιας και η Αλεξάνδρα μας προετοιμάζεται για τις Πανελλαδικές.
Αλλά και μόνο που είχαμε την μεγάλη μας την κόρη την Εύη  στο σπίτι μετά από δύο μήνες (σπουδάζει μακριά και δεν μπορεί να' ρχεται συχνα)μας έφτανε  και  τα απλά πράγματα μας γέμιζαν χαρά.
Σήμερα έφυγε για το Πανεπιστήμιο  και της έφτιαξα κάποια πραγματάκια για το σπίτι της.





Αγοράσαμε απ' την ikea μία διάφανη αντλία για κρεμοσάπουνο, διαλέξαμε  απ' το  σπίτι μας δύο ποτήρια , ενα γυάλινο βάζο με καπάκι για τα βαμβακάκια, τα έντυσα με λευκό ρυζόχαρτο, τα decoupάρισα, τα στόλισα και ιδού το σετ αξεσουάρ για το μπάνιο της με ελάχιστα έξοδα.





Το άλλο χειροποίητο δωράκι απ' τα χέρια της μαμάς είναι δύο  καθρέφτες πάλι απ' την ikea βαμμένοι με άσπρο και μαύρο χρώμα και διακοσμημένοι με decoupage στα χρώματα που αρέσουν στην κόρη μου και στολισμένοι με δαντέλες και ειδικά περλέ χρώματα.

Πως σας φαίνονται?
Καλή μας επιστροφή αύριο στα σχολεία μας και ας ελπίσουμε ότι θα χιονίσει κι' εδώ μήπως δούμε άσπρη μέρα! χα!χα!





21 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αρετή μου!Καλή εβδομάδα!!Πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες σου!!Πολύ όμορφα τά μοτίβα καί τέλεια η ενσωμάτωση τους!!!Νά τά χαίρεται τό κοριτσάκι σου!!Φιλάκια!!(Σέ ευχαριστώ πολύ γιά τήν επίσκεψη!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου καλησπέρα!Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά και ενθαρρυντικά σου λόγια! Ελπίζω κι' εγώ να τα χαρεί στο σπίτι της. Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Καλή Χρονιά Αρετή μου και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ & ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ!Τώρα στις γιορτές γύρισαν όλα τα πουλάκια στις φωλιές τους,τα χαρήκαμε κι εμείς λιγάκι, άφησαν την γλυκειά τους αύρα και ξαναπέταξαν προς το μέλλον. Ετσι είναι τα παιδιά, βέλη που φεύγουν απο τη φαρέτρα μας για πολύ ψηλά, που εύχομαι απο καρδιάς να φτάσουν και τα δικά σου. Εχω κι εγω...πολύ μακρυά επίσης(εκτός συνόρων) και ξέρω.
    Οσο για τα δώρα σου,μυρίζουν μανούλα!!!!Πολύ όμορφα κι εύχομαι να τα ευχαριστηθεί στη φοιτητική της ζωή.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Χαρά μου! Να χαίρεσαι και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου κι' αν ειναι καλά εκεί που είναι και προοδεύουν, χαλάλι τα χιλιόμετρα!εξάλλου ανοίγουμε κι' εμείς πόρτα!χι!χι!Εμάς δεν μας έφυγε τόσο μακριά αλλά στομέλλον ποτέ δεν ξέρεις!Ευτυχώς διαπίστωσα ότι είμαι ρεαλίστρια μαμά ,τα έχω πρώτη προτεραιότητα όταν το χρειάζονται και ξεπροβόδισα την Εύη μου, όταν έφυγε, χωρίς άγχος και ανησυχία.Εξάλλου έχω άλλα δύο να φροντίσω( τα δυο κορίτσια κι' έναν γιο,Τον Θάνο μου, πρωτάκι στο Γυμνάσιο).Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη, για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια!Πάντα απολαμβάνω την παρέα σου και τον άμεσο λόγο σου! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. Τι πανέμορφα πράγματα είναι αυτά!!!
    Να είσαι πάντα καλά και να δημιουργείς έτσι ρομαντικά και μαμαδίστικα! Να χαίρεσαι τις πριγκίπισσές σου Αρετούλα!

    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mary μου καλησπέρα!Πόσο χαίρομαι, όταν διαβάζω τέτοια αυθόρμητα και καλά λόγια! Είναι πολύ ενθαρρυντικό για μένα!Σ΄ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σου! Εκτός όμως απ' τις πριγκίπισσες, έχω κι' έναν πριγκιπα, που μάλλον δεν του αφιέρωσα και πολύ χώρο στο blog γι' αυτό εμεινε αφανής.Θα φροντίσω να επανορθώσω. Φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Αρετή καλημέρα και καλή χρονιά! Χαίρομαι για τη γνωριμία! Οι κατασκευές σου είναι πολύ όμορφες.Μου αρέσει να βλέπω απλά και άχρωμα αντικείμενα,να μετατρέπονται σε στολίδια! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς 'ηρθες Δάφνη στο blogοσπιτάκι μου!Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Και μένα μ' εξιτάρει αυτή η διαδικασία και χαίρομαι όταν το αποτέλεσμα είναι πετυχημένο.Καλή και δημιουργική χρονιά!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα αυτά που ετοίμασες για την κόρη σου!!!!!Σίγουρα θα τα ευχαριστηθεί!!!!!(Μας ρώτησες για το μπάλσα,είναι ξύλο σε διάφορα πάχη,κόβεται με κοπίδι και το βρίσκουμε στα μαγαζια με είδη χειροτεχνίας.Αν ρωτήσεις αυτοί θα σου πούν περισσότερες πληροφορίες.Πάντως δουλεύεται αρκετά εύκολα.)Καλό βράδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας κπρίτσια! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις πληροφορίες! Να είστε καλά!καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρονια πολλα και καλα

    σε περιμενω στο σπιτακι μου να μου λες την παοψη σου για οσα κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!Καλώς ήρθες στο blogοσπιτάκι μου. Με μεγάλη μου χαρά θα περάσω απ' το δικό σου κι' αν η άποψή μου είναι σημαντική, θα την εκφράζω, αν και ο παρατηρητής είσαι εσύ!χα!χα!καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  8. Γεια σου και καλώς σε βρίσκω Αρετή!! Πολύ μου αρέσουν αυτού του τύπου οι μεταμορφώσεις!! Τρέχω να ρίξω μια ματιά στις προηγούμενες αναρτήσεις σου, να δω τί καλούδια έχεις φτιάξει... Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ειρήνη!Καλή περιήγηση! θα περιμένω τις εντυπώσεις σου! καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  9. περασα να σου ευχηθω μια καλη χρονια με πολυ αισιοδοξια και πολυυυυ δημιουργικοτητα!θαυμασιες οι μικρες μεταμορφωσεις σου!καλη σου εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σ΄ευχαριστώ για την επίσκεψη Μισιρλού μου!Καλή εβδομάδα και καλή χρονιά και σε σένα εύχομαι με υγεία και δημιουργικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρετούλα μου...όλα τα έργα σου τα βρίσκω εξαιρετικά, κομψά και καλαίσθητα. Μπράβο στα χρυσά σου χεράκια. Σε φιλώ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες Ελένη μου στο σπιτάκι μου! Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και για τα καλά σου λόγια! Σε φιλώ κι' εγώ και σε καληνυχτίζω!

      Διαγραφή
  12. Γεια σου Αρέτη ήρθα και εγώ να κάνω μια βόλτα στο χώρο σου!!!!!!!
    Τα βαζάκια με ντεκουπάζ γίνανε πολύ ωραία. Νομίζω είναι μια ωραία ιδέα για το μπάνιο μας,ακόμη και για δοράκι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουλα μου, καλως ηρθες!Θελω να τα ξανακανω για το δικο μας μπανιο.όντως ειναι πολυ ωραια ιδεα για δωρακι!φιλακια!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.