> AReTi's B.log: To know us better με το πρωτο μου βραβειο!!!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

To know us better με το πρωτο μου βραβειο!!!


Πριν από λίγες μέρες η αγαπημένη Νικόλ που φτιαχνει πολύ όμορφες δημιουργίες στο χέρι μου έκανε την τιμή και μου έστειλε ένα βραβείο, το πρώτο από την blogογειτονιά για μένα, κι' αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά!
Απολαυστε το πρωτο  μου αποκτημα και  κεραστειτε απ 'το γλυκακι ( το πρωτο κομματι το στελνω  στην Νικολ) !


Για να το παραλάβω όμως πρέπει να  σας πω  11 πράγματα για μενα. Αυτό με άγχωσε και με δυσκόλεψε αρκετά γιατί δεν συνηθίζω να μιλάω και να λέω πολλα για τον εαυτο μου. Προτιμώ να κάνω πραγματα  κι' όποιος καταλάβει, κατάλαβε!Μερικές φορες όμως αυτό ειναι και απαραίτητο και χρησιμο, όπως στη περίπτωσή μας.
Είναι μια  καλή ευκαιρία να συνειδητοποιήσω και να ονοματίσω πράγματα, συνηθειες και συμπεριφορές που γινονται αβιαστα στη καθημερινοτητα καθως και να    να γνωριστούμε λίγο καλύτερα μεταξύ μας!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  1. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι η οικογενειά μου: Ο άντρας μου και τα τρία μου παιδιά που τους λατρεύω!!
  2. Χαιρομαι να ειμαι με τους φιλους μου, τους θεωρω σημαντικο κομματι της ζωης μου!
  3. Μου δίνει μεγάλη χαρά να κάνω δώρα σε ανθρώπους που αγαπώ καθώς και να βοηθάω όπου με χρειάζονται!
  4. Έχουμε ένα σκύλο (ελληνικό ποιμενικό) , τον Ιβάν! Βρέθηκε μπροστα μας, κουταβακι 2 εβδομαδων το πολυ,οταν βραδυ γυριζαμε με το αυτοκινητο , το Σεπτεμβρη και το περιμαζέψαμε!   Δεν ειναι γλυκας?Τον αγαπάμε πολύ αν και φαινεται λιγο μπουνταλας ακομα για φύλακας!Η φωτο ειναι απ' οταν ηταν μωρο, τωρα έγινε γαιδουρακι και ο κτηνιατρος μας ειπε οτι θα φτα σει τα 40 κιλα!!
  5. Το Χειμώνα μ' αρέσει πολύ η θαλπωρή του σπιτιού! Ακομα και στο εργαστήρι μου αναβάλλω να κατεβαίνω γιατι μου αρεσει η ζεστασια του τζακιου!
  6. Το Καλοκαίρι τρελλαίνομαι για την θάλασσα και την φύση. Δεν θέλω να κάθομαι ούτε λεπτό. Κολυμπώ τουλάχιστον δύο ώρες όταν είμαστε στην θάλασσα!
  7. Με το που τελειώνει το σχολείο το καλοκαιρι, έχω ήδη αγοράσει το πρώτο βιβλίο που θα διαβάσω (συνηθως ειναι το τελευταίο της Λένας Μαντά) και ακολουθούν πολλα μετά!
  8. Αγαπάω πολύ την δουλειά μου!Δεν διανοήθηκα ποτέ να κάνω κάποια άλλη δουλειά στην ζωή μου! Το σχολείο και οι κατασκευές για τα παιδιά ήταν η αφετηρία για όλο αυτό το ταξίδι των χειροποιητων δημιουργιών που ζω τώρα!
  9. Μ' αρεσει να καταπιανομαι με πολλα πραγματα ταυτόχρονα! Αυτό ειναι και δημιουργικο και ζωοογόνο για μένα αλλα και αγγχωτικό μιας και η πολυπραγμοσύνη θέλει πολλη οργάνωση και γω ακόμα δεν το κατεχω το σπορ! Το παλευω όμως!Η φωτο είναι από μια ομαδική έκθεση δημιουργων που συμμετειχα και έγινε στην Λάρισα! Τότε έκανα σχετική ανάρτηση.
  10. Μ' αρέσει πολύ το διαδίκτυο, το blogging και οι δυνατοτητες που προσφέρουν!Πιστεύω ότι η γνώση πρέπει να διαδίδεται, μόνο έτσι μπορεί να παει ο κοσμος μπροστα!Μ' αρέσει να μαθαίνω απ' τους άλλους καινούρια πράγματα αλλά κι' ότι γνωρίζω, ό,τι ανακαλύπτω, ό,τι μαθαίνω θέλω να το μοιράζομαι με ανθρώπους που το εκτιμουν.
  11. Πιστεύω πως ευτυχία δεν είναι να έχεις όλα όσα θέλεις αλλά να θέλεις και να διαχειρίζεσαι σωστα όσα έχεις!!
Αυτό ήταν! Δεν ήταν και τόσο δύσκολο όσο νόμιζα! Μη σας πω μου άρεσε κιόλας!
Τώρα όμως πρέπει να στείλω το βραβείο σε άλλους 11 blogογείτονες!
Αυτό τώρα είναι δύσκολο! Ποιόν να ξεχωρίσω που να μην το έχει κιόλας?Λοιπόν, το βρήκα!
Έψαχνα μια ευκαιρία να χαρίσω στη blogογειτονίτσα κάποια  δωράκια για να ευχαριστήσω όλα εσας τα γειτονάκια που  με υποδεχθήκατε και με βοηθήσατε να μου φύγει η αμηχανια και να νοιωσω άνετα  ανάμεσά σας!
'Οσοι λοιπόν στείλουν  ένα σχόλιο και εγγραφούν στα μέλη του blog μου μεχρι το τελος του μηνα 28 Φεβρουαρίου, θα κληρωθούν και οι 11 πρώτοι που θα προκύψουν απ' την κλήρωση, μαζί με το βραβείο, θα παραλάβουν κι' ένα χειροποίητο δώρο από μένα!
Επειδη η αποφαση ηταν της στιγμης, δεν θα μπορεσω να σας δειξω τωρα τα δωρακια, θα το κανω  όμως τις επομενες μερες!
Ελάτε λοιπόν όλοι να γνωριστούμε καλύτερα, να γίνουμε μια μεγάλη παρέα!
Υ.Γ. Όλες οι φωτο, εκτός από την έκθεση και τον Ιβαν μας, είναι απ' το διαδίκτυο!
Ευχαριστώ την Νικόλ και καλή εβδομαδα σε όλους!!!



27 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια!...να το χαρείς!..και ν`ακολουθήσουν πολλλά ακόμη!...Αυτό το βραβείο μας έδωσε την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε λιγάκι...
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου,εύχομαι να πάρεις πολλά πολλά ακόμη,να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τον ιβαν σας....καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρετή μου Καλησπέρα μάλλον Καλημέρα .Χαίρομαι που σε μάθαμε λίγο , πόσα πολλά κοινά σημεία βρίσκω στην ανάρτησή σου . Εχω την αίσθηση ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με χειροποίητες δημιουργίες έχουν ρομαντισμό και πολλή ευαισθησία.Καλή εβδομάδα , κεράστηκα βεβαίως αφού είναι και το δικό μου αγαπημένο γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Αρετούλα....καλή εβδομάδα σου εύχομαι. Αρκετά διαφωτιστικά τα πράγματα που μας έδωσες για τον εαυτό σου. Σε πολλά ταιριάζουμε. Ιδίως στην πολυπραγμοσύνη. Και επεσήμανες και κάτι πολύ σωστό. Η πολυπραγμοσύνη είναι μεν καλή αλλά χρειάζεται ακόμα καλύτερη οργάνωση. Διαφορετικά πελαγώνεις σε πλήθος ιδεών και ετερόκλητων υλικών. Κι εγώ δεν τα καταφέρνω καλά σ'αυτό τον τομέα αλλά δεν μπορώ και να κάτσω ήσυχη στ'αυγά μου και ν'αφοσιωθώ μόνο σε ένα τομέα....χα χα χα. Μία από τα ίδια λοιπόν. Το γλυκό σου ωραιότατο και από τα αγαπημένα μου. Αλλά τί να το κάνω ???....Φάτε μάτια ψάρια λοιπόν. Να χαίρεσαι το βραβειάκι σου και καλές δημιουργίες. Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν το πιστεύω! Έγραφα τώρα ανάρτηση για το συγκεκριμένο βραβειάκι και ήθελα να σε επιλέξω! :)
    Το ν.11 ...respect!! Είπες μεγάλη κουβέντα μπράβο!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Αρετή!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!Σού εύχομαι νά τά χιλιάσης!!Χαίρομαι πού εχουμε πολλά κοινά σημεία ,καί κεράστηκα από τό υπέροχο γλυκάκι σου!Νά χαίρεσαι τήν οικογενειά σου καί τόν κούκλο Ιβάν!Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Πιστεύω πως ευτυχία δεν είναι έχεις όλα όσα θέλεις αλλά να θέλεις και να διαχειρίζεσαι σωστα όσα έχεις!!" Από όλα όσα είπες, επίτρεψέ μου, να ξεχωρίσω αυτό, γιατί είναι πολύ πολύ χαρακτησριστικό για την στάση ζωής που έχεις ! Τυχεροί όσοι βρίσκονται δίπλα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Φωτεινή και θα επιβραβεύσω την απόφασή σου να εκτεθείς,παρ ότι δε σου αρέσει,για τα μάτια μας μόνο!Ετσι γνωριζόμαστε καλλίτερα.
    Συνέχισε έτσι και ν απολαμβάνεις τη ζωή σε κάθε της έκφραση.
    Την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γεια σου Αρετούλα!Συγνώμη που δεν περνάω συχνά αλλά πολλες φορές δεν ενημερώνομαι για τις αναρτήσεις κάποιων blogs και δεν ξέρω γιατί!Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια άν και πολλοι μου έχουν επισημάνει ότι ο τρόπος παρουσίασης "εξαφανίζει" τα έργα μου.Εγώ πάντως το διασκεδάζω ψάχνοντας,τι ταιριάζει με τι!χαχα
    ελπίζω να τα λέμε συχνότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρετή μ΄αυτά τα βραβεία γνωριστήκαμε πιο καλά και βρίσκουμε πολλά κοινά μεταξύ μας.Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!
    Ο Ιβάν κούκλος !
    Εύχομαι τα καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου, σου αξίζει! Το blog σου είναι πολύ όμορφο! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και του κουκλί σκυλάκι σας!
    Αν θέλεις, έλα και από το δικό μου σπιτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ήξερα οτι έχεις 3 παιδιά, μπράβο να σου ζήσουν! Εχω γίνει μέλος στο μπλοκ σου εδώ και καιρό, θα τα λεμε πιο συχνά τώρα, φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή σου μέρα Αρετή μου!!!
    Μετά από την ανάγνωση της ανάρτησής σου, νιώθω σαν να σε γνωρίζω, αφού σε πολλά μοιάζουμε πολύ!!!
    Διάβασα και το προφίλ σου, και πραγματικά σε χαίρομαι που έχεις τρία παιδιά. Εγώ έχω δυο κόρες, και πολλά άλλα, στα σχολεία που δουλεύω.
    Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!
    Σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, να είσαι πάντα καλά, εσύ και η όμορφη οικογένειά σου, και να σας περιβάλλει μόνο η αγάπη και η ομορφιά!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χοπ χοπ χοπ... (αυτός είναι ο ήχος του κουνελιού που έρχεται χοροπηδώντας στο blog σου). Γειά σου και από μένα Αρετή λοιπόν. :)

    Ανακάλυψα τυχαία το blog σου και μου απέπνεε μια όμορφη, θετική διάθεση γενικώς. Αυτό, μαζί με το δημιουργικό κομμάτι σου, εκείνο των κατασκευών κλπ, ήταν εκείνα που με ώθησαν να πιάσω και γω μια καρέκλα και να αράξω στη γωνίτσα, κάπου εκεί, στους αναγνώστες σου. (τα κουνέλια βολευόμαστε, δε πιάνουμε χώρο).

    Συμφωνώ απόλυτα για όσα λες για το blogging και τις δυνατότητες του διαδικτύου - το τελευταίο βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι, ωστόσο αν το αξιοποιούμε σωστά μπορεί να μας φέρει πολύ πιο κοντά και να κάνει πιο ουσιώδεις τις επαφές μας. Αν όχι βέβαια, είναι πιθανό να μας απομακρύνει ακόμα περισσότερο.

    Α, δε σχολιάζω για να μπω σε κληρώσεις και τέτοια ε, ειλικρινά, με τα βραβεία των blogs ποτέ δεν το κατείχα το θέμα. :) Μου αρκεί που είμαι και γω εδώ και ανταποδίδω το ουσιώδες σχόλιο σου στο blog μου!

    Να χαίρεσαι την οικογένεια σου, τον... τσίφτη τον Ιβάν (:P) και το ότι είσαι δημιουργική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου, Αρετή!! Τώρα που έγινε η αρχή, εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμη!!
    Όμορφα όσα μοιράστηκες μαζί μας! Ο Ιβάν σαν είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό!!! Να σας ζήσει!! Και να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου!!
    Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αρετή καλησπέρα !!!!Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!καλώς σε βρήκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είμαι πραγματικά ξέφωτο για να δείτε την ιστοσελίδα σας, ειδικά αυτή η θέση είναι πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα, εντυπωσίασε .....
    εγώ είμαι πρόκειται να το κρατήσει σε σελιδοδείκτες και το μερίδιό μου με τους φίλους μου ...
    dae Results 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρετή μου, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και ό,τι αγαπάς στην ζωή σου.
    Πολύ ωραία όσα μας εκμυστηρεύτηκες για σένα.
    Φιλάκια και καλή Κυριακή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. με το Νο10 συμφωνώ τόοοοσο πολύ!Αλλά πραγματικά έλιωσα με τον αρκουδίνο σας!!!!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια Αρετή καλώς σε βρήκα κι εγώ!!Ωραίο Blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγχαρητηρια για το βραβειο σου!!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να εχετε υγεια και ευτυχια!!!!!Καλη εβδομαδα.Ευχαριστω που περασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πολυ ομορφα ολα οσα μας εξομολογηθηκες!να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι την θαλπωρη του σπιτιου σου, την καλοκαιρινη θαλασσα και την υπεροχη οικογενεια σου!!!καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλώς σε βρήκα. Να χαίρεσαι το βραβείο σου. Μου άρεσε η Νο11 απάντησή σου.
    Και σε άλλα βραβεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σας ευχαριστω ολους για την ανταποκριση και τις συμμετοχες στην στην προσκληση, για τις ευχες και τα καλα σας λογια!
    Σας φιλω και σας ευχομαι καλο μηνα και καλη Ανοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.