> AReTi's B.log: Τα στολίδια του τζακιού για το καλοκαίρι

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τα στολίδια του τζακιού για το καλοκαίρι

 Αυτές οι δημιουργίες μου στόλιζαν το τζάκι μας τον καιρό της καλοκαιρινής ραστώνης (και της δικής μας και του τζακιού).






 Και εδώ, αυτά που θέλεις να εμφανίζονται μετά το Διαβάστε περισσότερα





Είναι ένα ζευγάρι πεταλούδες και ένα ζευγάρι παπαρούνες.Είναι φτιαγμένες από φύλλα αλουμινίου και μπρούτζου. Τις  πεταλούδες στολίζουν πέτρες φίλντιζι (στη θέση του κεφαλιού και της ουράς των παταλούδων) και οι παπαρούνες έχουν πάρει το κατακόκκινο χρώμα τους με χρώμα κεραμικό και  σκόνες για ν' αποκτήσουν τη σωστή υφή και στολίσηκαν με δερματάκια μαύρα και άσπρη πέρλα στο κέντρο. Όλες στηρίζονται με σύρμα πάνω σε βότσαλο. Φυσικά η βάση μπορεί ν'αλλάξει με ό,τι μας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο μας.
Τις είχα φτιάξει στην αρχή του καλοκαιριού και διακόσμησαν το τζάκι μαζί με κάποια  βότσαλα καλοκαιρινά  και μόλις βγήκαν απ' το τζάκι (γιατί έπρεπε να πιάσει δουλειά, λόγω κρύου) βρέθηκαν στα φώτα μιας μεγάλης και στολισμένης αίθουσας που φιλοξενούσε την έκθεσή  που σας είπα νωρίτερα.Συγκέντρωσαν πολλά βλέμματα θαυμασμού και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα.
Και μη φανταστείτε ότι μπηκαν στο ντουλάπι επειδή βγήκαν απ' την πρώτη του θέση. Τώρα καμαρώνουν σε μια βιβλιοθήκη με ανοιχτόχρωμο φόντο και της δίνουν χρώμα Τέτοια εικαστικά αντικείμενα είναι διαχρονικά και μπορούν να διακοσμήσουν πολλά σημεία του σπιτιού μας.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.