> AReTi's B.log: Ένα δωράκι με τα δώρα της φύσης.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ένα δωράκι με τα δώρα της φύσης.

  Στο σχολείο όταν ένα παιδάκι μας κερνάει,  για τα γενέθλια ή την γιορτή του, οι συμμαθητές του, του χαρίζουν απο μια ζωγραφιά  στην οποία γράφουν και τις ευχές τους . Όλες οι ζωγραφιές μαζί δημιουργούν ένα μπλοκ κι' εγώ διακοσμώ το εξώφυλλο  του μπλοκ κι' αυτό είναι το δώρο μου. Και φροντίζω να είναι κάθε φορά διαφορετικό. Σήμερα ευχόμαστε  χρόνια πολλά στις Κατερίνες κι' εγώ θα ευχηθώ ιδιαιτέρως στην αγαπημένη μου ανηψιά, την Κατερινούλα να είναι πάντα ένα  γερό κι΄ευτυχισμένο παιδί.



     Το εξώφυλλο  του μπλοκ για την Στέλλα πέρυσι στη γιορτή της  το έφτιαξα με τα φθινοπωρινά φύλλα που είχαμε μαζέψει από έναν περίπατο γύρω απ' το σχολείο και δουλεύαμε μ' αυτά εκείνο το διάστημα. 



Ξέρετε πόσες κατασκευές γίνονται με φθινοπωρινά φύλλα και τ' άλλα δώρα που μας προσφέρει απλόχερα και δωρεάν η φύση? Σας δείχνω μερικές ιδέες που βρήκα στο διαδίκτυο και κάποιες δημιουργήσαμε στο σχολείο και άρεσαν πολύ στα παιδιά και δουλεύοντας με την φαντασία τους έφτιαξαν πολύ όμορφα πράγματα.Τις φετινές κατασκευές μας θας τις δείξω εν καιρώ


Ας εκμεταλλευτούμε τη φύση και την ανακύκλωση για να δουλέψουμε με τα παιδιά μας στο σχολείο. Τα οφέλη είναι πολλαπλά!
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα να έχουμε!



1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.