> AReTi's B.log: Ο μικρός πρίγκηπας έτσι κι΄αλλιώς

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο μικρός πρίγκηπας έτσι κι΄αλλιώς


Χθες ήταν του Αγίου Φιλίππου και γιόρταζε ο γιος της αγαπημένης μου κουμπάρας που την ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση. Ο Φίλιππος είναι στη ίδια ηλικία με τον δικό μου το Θάνο. Πάνε στην Α' Γυμνασίου. Του εύχομαι χρόνια πολλά και να είναι πάντα γερό και τυχερό παιδί.
Πέρσι   τους  είχα φτιάξει για Πρωτοχρονιάτικο δώρο δύο πίνακες (έναν για τον Φίλιππο κι' έναν για τον μικρότερο αδερφό του τον Κωνσταντίνο) με θέμα τον μικρό πρίγκηπα σε δύο σκηνές του εξαιρετικού αυτού βιβλίου.



Είναι φτιαγμένοι πάνω σε καμβά 40 επί 40 εκ. ζωγραφισμένοι με ακρυλικά χρώματα. Ο  μικρός πρίγκηπας καθώς και οι πλανήτες του διαστήματος είναι φτιαγμένοι με φύλλο αλουμινίου και φύλλο μπρούντζου. Είναι ζωγραφισμένοι με σμάλτα και ειδικά περιγράμματα. Στον πρώτο μικρό πρίγκηπα έχω προσθέσει ασημόσκονη και ημιπολύτιμους λίθους αμέθυστου.
Εμένα μ' αρέσει καταρχήν το βιβλίο που έχει σπουδαία νοήματα για μικρούς και μεγάλους .Όσο  για  τους πίνακες  χάρηκα και τη διαδικασία όσο τους έφτιαχνα αλλά και το αποτέλεσμα. Και φυσικά χάρηκα που άρεσαν  στους αποδέκτες τους. Εσάς   πώς σας φαίνονται? Θα χαρώ να μου πείτε την γνώμη σας.



2 σχόλια:

  1. Όμορφες όλες οι δημιουργίες σου, αλλά θα αφήσω το σχόλιο μου εδώ, γιατί οι πίνακες σου (αν και δεν είμαι ειδική) μου άρεσαν πολύ. Ο Μικρός Πρίγκηπας είναι αγαπημένο θέμα και για μικρούς και για μεγάλους όπως είπες. Ο πρώτος μου κάνει καλύτερο κλικ, μάλλον τα χρώματα που είναι πιο έντονα και το background. Πολύ καλή δουλειά. Φιλιά και θα ξαναπεράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως ηρθες Sheena!Χαιρομαι που σου αρεσουν οι πινακες μου και σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Με χαρα θα σε περιμενω να ξαναρθεις!καλο βραδυ!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.