> AReTi's B.log: Tο πρώτο κόσμημα handmade by me

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Tο πρώτο κόσμημα handmade by me



     Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου ξεκίνησε το ενδιαφέρον ταξίδι μου στο γοητευτικό κόσμο του χειροποίητου κοσμήματος κι' εξελίχθηκε σε μεγάλη αγάπη κι΄αυτό το κρεμαστό για το λαιμό το έφτιαξα στο πρώτο μου μάθημα με την καθοδήγηση της δασκάλας μου της Ελένης.
   Το έφτιαξα με σύρμα αλπακά σε 2 μεγέθη  και το στόλισα με τις  πρώτες πετρες που είχα αγοράσει και φυσικά ένοιωθα μεγάλη ικανοποίηση που τα κατάφερα και μεγάλη χαρά όταν άκουγα σχόλια θαυμασμού απ' τους άλλους. 



    Η  φωτογραφία εντελώς πρόχειρη γιατί τότε ούτε μου πέρναγε απ' το μυαλό ότι τα κατορθώματά μου θ' αποκτούσαν φιλοθεάμον κοινό.Το ψώνιο της δημοσιότητας μου κόλλησε αργότερα, εμένα που μ' έπιανε άγχος ακόμα κι' όταν επρόκειτο να μιλήσω σε 20-30 γονείς στο σχολείο.
  Για όλα όμως εσείς "φταίτε", διότι  θαύμαζα για καιρό τα ωραία πράγματα που φτιάχνατε και την ωραία επικοινωνία που είχατε και μου κολλήσατε το μικρόβιο. Το σκεφτόμουνα για πολύ καιρό και όλο το καλοκαίρι που δεν είχαμε σχολείο το πάλευα μόνη μου ώσπου τα κατάφερα να στήσω το σπιτάκι στην blogογειτονίτσα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Ελπίζω μόνο να χαίρεται κι η blogογειτονίτσα γι'αυτό σας προσκαλώ όλους να γίνουμε γειτόνοι.



Σιγά σιγά θα σας δείχνω όσες απ' τις δημιουργίες μου έβγαλα  φωτογραφίες μιας και  την κακιά συνήθεια να παιδεύω κάτι μέρες ατελείωτες και να το τελειώνω τελευταία στιγμή (συνήθως προοριζόταν για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα) δεν την αποχωρίστηκα ακόμα, κι' έτσι κάποια δεν θα πάρουν τη δόξα της δημοσιότητας. Ας είναι! 
Υγεία να' χουμε όλοι  και διάθεση, μ' όλα τούτα που συμβαίνουν, να συνεχίζουμε το ταξίδι της δημιουργίας.
Καλό βράδυ σε όλους!!

  


2 σχόλια:

  1. Αδερφακι μου γλυκο δεν ηξερα οτι ειχα στην κατοχη μου το πρωτο σου δημιουργημα,και δεν ξερω αν το θυμασαι κι εσυ!Δηλαδη εκτος απο συναισθηματικη αξια εχει και συλλεκτικη!!!Σαγαπω. Η εξελιξη σου παντως ειναι εντυπωσιακη.Τα παιρνεις γενικως τα γραμματα!Φιλακια καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα όσα έχεις φτιάξει!! :) Πάντα το πρώτο εντελώς δικό μας χειροποίητο, είτε είναι κόσμημα είτε ότιδήποτε άλλο, μας δημιουργεί συναισθήματα ικανοποίησης, χαράς και ενθουσιασμού (του πρωτάρη!!!)! Μου αρέσει πολύ το blog σου! Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.